Klip & Farve


Bundfarve og Klip korthår (120 min.)
Til dig der har en udgroning på 5cm. der også ønsker en klipning. Hertil er der også hårkur.
1240 kr.
Helfarve & klipning i langt hår (150 min.)
Hår kur og ansigtsrens indgår i behandlingen.
2120 kr.
Mørk bundfarve + reflekser & klipning langthår (180 min.)
Her får du hår kur og ansigtsrens samt makeup. Valgfri farve af reflekser.
2300 kr.
Klip & farve kort hår + reflekser (130 min.)
Hvis du ønsker lyse reflekser oven i din farve bedes du notere det under din booking.
1730 kr.
Lysning af hele bunden + toning og klipning (150 min.)
Afblegning af bunden efterfulgt af toning og klipning.
1930 kr.
Mørk bundfarve og klip i langt hår (120 min.)
I denne behandling indgår, hårkur og ansigtsrens. Langt hår er fra kravebenet og ned.
1390 kr.
Reflekser i hele håret, toning og klipning (180 min.)
Reflekser i hele håret Valgfri toning og hår kur. ansigtsrens eller makeup.
2700 kr.
Reflekser i toppen & klip kort hår (120 min.)
Lyse eller mørke reflekser i kort hår, hvis du har hår over øreflippen. Her får du ansigtsrens og hår kur efterfulgt af en klipning.
1500 kr.
Reflekser i hele håret & klip langt hår (150 min.)
I denne behandling indgår hår kur og ansigtsrens. Langt hår er fra kravebenet og ned.
2320 kr.
Reflekser i toppen & klip langthår (120 min.)
I denne behandling indgår hårkur, og ansigtsrens.
1849 kr.

Reflekser


Toning i forbindelse med reflekser/lysning (30 min.)
Du kan skabe et koldere look, et mere naturligt look eller et varmere look efter din lysningsfarve ved at få en toning i efterfølgende.
650 kr.
Reflekser igennem hele bunden (125 min.)
Reflekser i bunden er til dig der har fået reflekser i håret før, som trænger til at få farvet bunden naturligt op igen. max. 4 cm. Her vil det anbefales at du bliver farvet hver 2. måned for at holde det look du ønsker. Jeg vil altid sørger for at lukke håret af med en efterbehandlings hår kur.
1100 kr.
Reflekser i hele håret (160 min.)
Reflekser i hele håret er til dig, der fx gerne vil lave et lyst naturligt look fra bund til spids. Med en masse reflekser i håret kan du opnå et helt lyst look eller et smuk spil i håret. Det er en rigtig god løsning hvis du gerne vil have en mere naturlig overgang fremfor en helfarvning. Det anbefales både at farve det med afblegning, lysnings farve eller mørke farver. Jeg vil altid sørger for at lukke håret af med en efterbehandlings hårkur. Det er ekstremt vigtigt at give håret alt den næring & fugt man kan, når det har været igennem en farvebehandling. Farven vil holde sin glans i længere tid, & håret vil se sundt ud. Hos mig fortjener dit hår det bedste. Trænger du til ekstra forkælelse, kan du få et skønt fodbad, og få fødderne smurt ind i en ekstrem fugtgivende Aloe Propolis creme, med både A & E vitamin i.
1500 kr.
Babylights i udgroningen max.5cm (170 min.)
Babylights er til dig der ønsker et super naturligt look. Babylights er helt tynde små fine raffineret reflekser der giver et fantastisk spil igennem hele håret, på en meget naturligt måde. Din udgroning vil blive super naturlig & du vil ikke opleve nogen brat overgang da reflekserne er så fine. De kan laves både i lysnings farve, afblegning & mørkestriber. Trænger du til ekstra forkælelse, kan du få et skønt fodbad, og få fødderne smurt ind i en ekstrem fugtgivende Aloe Propolis creme, med både A & E vitamin i.
1650 kr.

Specialfarver


Bliv farvet mørkhåret med highlights (210 min.)
Dette er farven til dig der har et blond hår som ønsker at blive brunette. Her vil der indgå en forpigmentering som er en nødvendighed når man går fra lyst til mørkt hår. Behandlingen vil blive en naturlig overgang fra et lyst hår til mørkt hår, hvor der bevares highlights imellem det mørke hår. Denne behandling tager længere tid end, en normal helfarve. Har du ekstra tykt hår kan der forekomme et ekstra tillæg på hårfarve.
1700 kr.
Balayage (190 min.)
Balayage er en frihånds teknik hvor der er en helt speciel balayage farve man skal anvende for at kunne opnå det bedste resultat. Det er en meget moderne teknik lige for tiden og det hjælper kunden til ikke at skulle farve hår hver 2 måned. Her giver man håret mulighed for at vokse samtidig med at det ser lækkert nyfarvet ud. Den teknik jeg anvender er at væve håret toupe for toupe & lave en lille toupering inden jeg omhyggeligt strygerfarven på, skiftevis i forskellige længder på hver toupe. Balayage er til dig der kan lide highlights med mere kontrast uden at være for meget blondine, hvor spidserne bliver meget blonde. Jeg vil altid sørger for at lukke håret af med en efterbehandlings hår kur. Det er ekstremt vigtigt at give håret alt den nærring & fugt man kan, når det har været igennem en farvebehandling. Farven vil holde sin glans i længere tid, & håret vil se sundt ud. Hos mig fortjener dit hår det bedste. Trænger du til ekstra forkælelse, kan du få et skønt fodbad, og få fødderne smurt ind i en ekstrem fugtgivende Aloe Propolis creme, med både A & E vitamin i. Forvent et tilkøb på en toning efterfølgende for at du får det bedste resultat.
1650 kr.
Ombré (135 min.)
Ombré er en farveteknik hvor håret går fra mørkt til lyst i spidserne. Forskellen fra Balayage til Ombré er, at her er der en mere markant farveforskel fra bund til spids. Håret fader fra mørkt til lyst, der skabes en skygge effekt i håret. Det er super velegnet til brunetter. Trænger du til ekstra forkælelse, kan du få et skønt fodbad, og få fødderne smurt ind i en ekstrem fugtgivende Aloe Propolis creme, med både A & E vitamin i. Jeg vil altid sørger for at lukke håret af med en efterbehandlings hår kur. Det er ekstremt vigtigt at give håret alt den nærring & fugt man kan, når det har været igennem en farvebehandling. Farven vil holde sin glans i længere tid, & håret vil se sundt ud. Hos mig fortjener dit hår det bedste.
1500 kr.

Helfarve


Toning i langthår (60 min.)
750 kr.
Bundfarve & Fodbad (95 min.)
Få frisket bunden op enten med en lysningsfarve eller en mørkfarve. Hvis du har en udgroning mellem 1 – 5 cm. Er dette den helt rigtige løsning. Jeg anvender altid rester af farven og trækker det ud i længderne hvis det trænger til en lille opfriskning. Det er ikke noget der koster ekstra, det er en ekstra service til dig som kunde. Imens farven trækker har du rig mulighed for at få ordnet dine negle eller få et dejligt fodbad. Hvis du skal have en lysningsfarve i skal den trække i 50 minutter. Oplys gerne dette i noter under din booking. Ønsker du at bruge tiden på at arbejde vil du have mulighed for at sætte dig med din computer & holde fokus. Valget er dit- jeg ønsker at give kunderne det de har brug for, & mere til. . Jeg vil altid sørger for at lukke håret af med en efterbehandlings hår kur. Det er ekstremt vigtigt at give håret alt den næring & fugt man kan, når det har været igennem en farvebehandling. Farven vil holde sin glans & pigmenter i længere tid, & håret vil se sundt & blankt ud.
750 kr.
Helfarve langt hår (140 min.)
Fra kravebenet og nedefter. Til dig der ønsker at få farvet hele håret i præcis den farve der matcher dine øjne bedst & som giver dig mere glød i dine kinder. Imens farven trækker, har du rig mulighed for at få ordnet dine negle eller få en dejligt fodbad. Ønsker du at bruge tiden på at arbejde vil du have mulighed for at sætte dig med din computer & holde fokus. Valget er dit- jeg ønsker at give mine kunder det de har brug for. Jeg vil altid sørger for at lukke håret af med en efterbehandlings hår kur. Har du ekstra langt hår vil der være et tillæg på ekstra farve forbrug 50gr. 199kr.
1500 kr.
Helfarve kort hår (125 min.)
Til dig der ønsker at få farvet hele håret i præcis den farve der matcher dine øjne bedst & får gløden i din hud til at fremtræde friskere. Det er til et hår der både trænger til en opfriskning i længder og bund. Helfarvning er til dig der har skulderlangt hår. Imens farven trækker har du rig mulighed for at få ordnet dine negle, få en dejligt fodbad. Ønsker du at bruge tiden på at arbejde vil du have mulighed for at sætte dig med din computer & holde fokus. Valget er dit- jeg ønsker at give kunderne det de har brug for & mere til. Jeg vil altid sørger for at lukke håret af med en efterbehandlings hår kur. Farven vil holde sin glans i længere tid, & håret vil se sundt ud. Hos mig fortjener dit hår det bedste. Trænger du til ekstra forkælelse, kan du få et skønt fodbad, og få fødderne smurt ind i en ekstrem fugtgivende Aloe Propolis creme, med både A & E vitamin i. Hvis du ønsker at få lysnet hele håret ved en afblegning vil det koste ekstra da der bruges væsentligt mere farve og tid. Book evt. en gratis vejledning og få et tilbud på dette.
1000 kr.
Toning efter bundfarve (30 min.)
Dette er en behandling du kan vælge i forbindelse med en anden farve. Hvis du fx. Har fået lavet reflekser og du ønsker en toning eller du har fået farvet sin bund og du ønsker en toning. Det er ikke muligt at vælge denne behandling alene. Har du langt hår er der ekstra tillæg på 199kr.
400 kr.

Pandehår


Pandehår/retning af nakken (30 min.)
250 kr.
Pandehår & ansigtsrens (30 min.)
Dit pandehår bliver klippet og behandlingen sluttes af med en forfriskende ansigtsrens. Hertil anvendes der organiske produkter fra Forever living, der er spækket op med nærring til huden.
250 kr.
KUR & ansigtsmaske (30 min.)
Her er der udelukkende tale om intens pleje til håret. Imens hårkuren trænger ind får du lagt en fugtgivende ansigtsmaske. Jeg giver en afslappende hovedbundsmassage der vil sætte gang i blodgennemstrømningen & hjælpe håret til at få mere udbytte af de vitaminer & mineraler du indtager. Som afslutning på denne behandling vil du få en organisk fugtgivende Face Creme. Dit hår vil blive plejet med blødgørende stylings produkter, som vil give dit hår super meget fugt & shine. Dit hår vil blive føntørret meget let & flettes derefter. I løbet af dagen når dit hår et blevet helt tørt, vil du kunne trække fletningen ud & opleve et sundt & glansfuldt hår, med bevægelse.
350 kr.

Klip


Børne Klip x 2 børn (45 min.)
Her sparre du 100 Kr. og får 2 børn klippet. fra alderen 0-12 år.
500 kr.
Langt hår, med hårkur (Ny kunde får 20% RABAT) (60 min.)
Langt hår, tykt hår eller ønsker om at gå fra langt til kort hår. Du får: - Hårkur & hovedbundsmassage. - Peeling af ansigtet, efterfulgt af en Organisk Face Creame , samt en forfriskende Eye Creame. - Lille makeup hvis det ønskes. - Valgfri styling.
720 kr.
Herre Klip med hårkur (Ny kunde får 20% RABAT) (40 min.)
Kort herremode. Du får: - Hovedbundsmassage og en forfriskende hovedbunds kur. - Let ansigts massage her til.
420 kr.
Dame Klip kort hår, med hårkur (Ny kunde får 20% RABAT) (45 min.)
Kort damemode. Du får: - Hovedbunds massage og hårkur. - Let ansigtsrens, efterfulgt af en organisk face cream.
590 kr.
Dame Klip uden hårkur (45 min.)
Denne behandling er til dig der kun ønsker en klipning. Her medfølger der ikke hår kur eller ansigts rens.
500 kr.
Herre Klip uden hårkur (30 min.)
Denne behandling er uden hårkur og uden ansigts rens.
380 kr.
Børneklip (30 min.)
- Børneklip er til og med 12 år.
300 kr.
Intensiv 3 trins kur (15 min.)
Med denne 3 trins kur får du special designet den kur der matcher dit behov bedst muligt. Det tager 15 minutter ekstra tid, til din behandling.
200 kr.

Vipper & Bryn


Farvning af vipper & bryn (20 min.)
Hvis du får farvet vipper & bryn på samme tid, sparer du både tid & penge. Du får altid dine bryn rettet til når de farves. Behandlingen sluttes af med en beroligende Eye Cream som mindsker render & poser under øjnene. Dette er en af de bedste måder at skabe naturlig skønhed på uden Makeup. Imens farven trækker har du mulighed for en blødgørende håndmassage med Organisk Propolis Creme.
250 kr.
Farvning af vipper + Massage (15 min.)
Dine vipper bliver farvet op med en meget mørk farve, så dine øjne bliver rammet ind bedst muligt. Det bedste resultat opnås ved at lade farven trække i 10min. Farvning af vipper er ideelt til alle kvinder, der gerne vil være lidt smukkere uden makeup. Imens farven trækker får du en skøn håndmassage med Organisk Propolis Creme, der fugter & blødgøre dine hænder.
150 kr.
Farvning af bryn + Massage (15 min.)
Dine bryn farves op og rettes til så de bliver identiske. Der afsluttes med en beroligende Organisk Eye Cream. Bryn har en meget stor betydning for ens ansigts form, det er derfor vigtigt at de matcher både i farven & i formen. Små dun fjernes også, så ens øjenmakeup kommer til sin ret. Som en ekstra service til denne behandling vil du kunne vælge mellem en afslappende hovedbunds massage, eller en håndmassage med Organisk Propolis Creme, der fugter & blødgøre dine hænder, så længe farven trækker.
150 kr.

Styling


Styling Aften 8 personer (120 min.)
Dette er en aften hvor dig og dine veninder kan få en masse ny viden omkring hår og makeup. Her får I gennemgang af makeup og hår opsætninger. Kontakt salonen for nærmere information. I får hver 100kr. At shoppe for og der vil gives 10p.rabat på alle produkter denne aften.
2400 kr.
Waves med glattejern (30 min.)
Her ankommer du med et helt tørt hår, og går fra salonen med nogle smukke bølger i håret.
380 kr.
Touch-up styling (25 min.)
Dette er en lille ekstra behandling til dig som ønsker en super hurtig styling. Til dig der bare slet ikke ved hvad du skal stille op med dit hår eller din Make-up. Her tryller jeg for dig :)
400 kr.
Vask & Føntørring styling (30 min.)
Dette er til dig der ønsker en dejlig hårvask med hovedbundsmassage & en god holdbar føntørring derefter. Det er beregnet til kvinden med pagehår eller kortere. Jeg føntørre med rundbørste, og bruger de bedste stylings produkter fra ORIBE. Som en ekstra service til denne behandling får du en let håndmassage med en fugtgivende organisk creme der gør dine hænder super bløde.
400 kr.
Red Carpet Styling & Make-up (120 min.)
Denne styling er oftes brugt af brude der har en klar fornemmelse af hvilken frisure de ønsker. Der indgår også en smuk Make-up styling der afsluttes med Air-Bruch så huden bliver helt fejlfri.
1800 kr.
Make-up (30 min.)
En professionel Make-up. Jeg ved præcis hvor der skal laves highlight & hvor der skal tones ned i forhold til at ramme din ansigtsform godt ind. Jeg retter alt ind så du får lagt en skræddersyet Make-up. Selvom man ønsker en naturlig beauty Make-up, betyder det ikke altid at man skal gå ned på Make-up. Der er nogle grundlæggende retningslinjer at gå ud fra & du kan helt frit vælge hvilken stil & type Make-up du ønsker dig. Jeg slutter behandlingen af med en FIX spray der får makeuppen til at holde.
500 kr.
Hårstyling (45 min.)
Dette er til dig der enten ønsker smukke krøller lavet med et stylingsjern eller en pæn opsætning. Jeg har efteruddannet mig rigtig meget i langthårs opsætninger & ved hvad der klæder din ansigtsform. Jeg er specialist i hårstyling & har altid fået topkarakter i denne disciplin. Jeg elsker udfordringer. Tag gerne et billede med af den stil du kan lide.
500 kr.
Party Styling & Make-up (45 min.)
Her skaber du dig et helhedsindtryk som du ikke selv har mulighed for at lave der hjemme. Dette er til bryllupsgæsten eller gallapigen der virkelig skal have et hår & en Make-up der holder. Til dig der gerne vil komme helt afslappet til festen fordi der er 100% styr på stylingen. Her spare du 250kr. ved at få lagt Make-up & stylet hår på samme dag. Er I flere veninder der ønsker en styling kan I opnå en gruppe rabat & blive stylet til 600,- pr. Person. Ring ind & hør nærmere.
850 kr.
Konfirmand styling & Make-up (60 min.)
Når konfirmanden skal styles skal det være en smuk og let opsætning. Makeuppen skal være naturlig smuk & konfirmanden skal føle sig godt til pas. Inden selve stylingen vil vi mødes & tale om dine ønsker. Så du med ro i maven kan gå & glæde dig til din store dag. Hvis du har et billede af en opsætning du godt kunne tænke dig vil det være en god ide at medbringe den når vi mødes. Der er også mulighed for hjemmeservice imod et mindre beløb. Ring ind til mig og hør nærmere.
1000 kr.
Brudepakken (150 min.)
Denne pakke inkluderer en opsætning af hår og fuld Make-up både før & på selve bryllupsdagen. Du bliver stylet på din adresse, men prøveopsætningen foregår i salonen. Der kan forekomme kørselstillæg.
3500 kr.
Kørselstillæg (30 min.)
500kr. i timen
500 kr.

Lyse reflekser igennem hele bunden & Klip
Til dig der har en udgroning på 5 cm. Denne behandling er Inklusiv hårkur
1690 kr.
Vejledning
gratis
MAKEOVER
Prøv noget nyt og lad dig inspirere. Ved denne behandling er tanken at tænke ud af boksen & prøve noget ny. Du vil både blive farvet & klippet, få lagt en ny Makeup + få nogle aldeles gode fif med hjem som du kan anvende til både hverdag og fest. Du vil få en ny frisure der vil passe til dit ansigt og til den type du er. Vi vil finde den farve der vil få dine øjne til at stråle mest muligt. Det er en Makeover til dig der trænger til fornyelse, eller dig der skal ud at søge et nyt job. Trænger du til nye rutiner & fornyelse er denne behandling at fortrække.
2000 kr.